ALPHAGAZ™ 1 ARGON

ALPHAGAZ™ 1 ARGON

Ar ≥ 99,999 %
ALPHAGAZ™, de eenvoudige oplossing om uw analyses te optimaliseren,
ALPHAGAZ™ 1, het kwaliteitsengagement voor analyses in het % tot ppm bereik,
Draaggas (GC) Instrumentatie gas (plasma voor ICP, inert voor AAS) Spoel- en nulgas
Uw Filters

Meer info over ALPHAGAZ™ 1 ARGON

Toepassingen van ALPHAGAZ™ 1 ARGONVaak wordt ALPHAGAZ™ 1 Argon (Ar) gebruikt als plasmagas voor inductief gekoppeld plasma (ICP), draaggas, spoelgas of nulgas in gaschromatografie (GC) en als procesgas in vonkspectrometrie. Het wordt ook gebruikt als beschermend gas voor grafietoven analyse in atoomabsorptiespectrometrie (AAS).

Het laboratoriumgas is ook geschikt voor toepassingen in de halfgeleiderindustrie. Hier kan het gebruikt worden voor inertie, spoelen, harden en sputteren. 


Wat zijn mijn voordelen van ALPHAGAZ™ 1 ARGON ?


Een eenvoudige keuze:

  • Standaardgas voor laboratoriumanalyse in het %- tot ppm-bereik

  • Volledige range van cilinderverpakkingen (S10, L50, Bundel) voor al uw behoeften

  • Uitgerust met een SMARTOP kraan: makkelijke opening en geïntegreerde manometer om de druk in de cilinder te visualiseren


Kwaliteit waar je kunt vertrouwen

  • Laag gehalte aan onzuiverheden, cruciaal voor de routinematige analyse

  • Kwaliteit gedocumenteerd op bijgevoegd conformiteitscertificaat (productetiket) en traceerbaarheid via lotnummer

  • Een speciale voorbehandeling van de fles garandeert de zuiverheid van het product en de stabiliteit op lange termijn


Een betrouwbare service: 

  • ALPHAGAZ™ 1 Argon is op voorraad en dus altijd op het juiste moment op de juiste plaats.

  • Ons Expertise Center ondersteunt u - van offerte tot levering.

Specificaties en kenmerken van ALPHAGAZ™ 1 ARGON

ALPHAGAZ™ 1 Argon (Ar) is een samengeperst kleur- en reukloos gas, dat niet ontvlambaar is, maar in hoge concentraties verstikt.

ALPHAGAZ™ 1 Argon (Ar) is ontworpen voor routinematige analyse in het laboratorium. De hoge zuiverheidsgraad en het lage gehalte aan onzuiverheden vormen het kern van het ALPHAGAZ-concept. 

Het wordt aanbevolen voor het uitvoeren van analyses in het bereik van % tot ppm en wordt geleverd met een productlabel (conformiteitscertificaat).

ALPHAGAZ™ 1 Argon (Ar) heeft een houdbaarheid van 5 jaar. Een betrouwbare kwaliteit wordt op elk moment gegarandeerd door de ISO 9001-certificering van onze laboratoria.


Is ALPHAGAZ™ 1 ARGON het juiste product voor mij ?ALPHAGAZ™ 1 Argon behoort tot de ALPHAGAZ™ 1-familie van hoogzuivere gassen en is speciaal ontworpen voor routinematige analyse in het laboratorium. De productkwaliteit wordt bepaald door de gas zuiverheid en strikte specificaties van relevante onzuiverheden zoals water, zuurstof en koolwaterstoffen. Deze overtreffen de eisen die de meeste fabrikanten van laboratoriuminstrumenten stellen aan de kwaliteit van het gas en kan worden gebruikt voor bijna alle analysetechnieken. 

Beschikbare verpakkingen voor ALPHAGAZ™ 1 ARGON

Air Liquide levert het zeer zuivere gas in de Benelux in gasflessen van verschillende afmetingen (S10, L50) en in bundels volgens uw behoeften. De producten uit het ALPHAGAZ gamma zijn wereldwijd.